Jogi nyilatkozat és Felhasználási feltételek

euroeco.net

Belépve oldalunkra Ön elfogadja az alábbi feltételeket, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője az oldalnak:

A honlap bármely részének másolásával és a lap terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma az EURO-ECO cégcsoport szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével és az EURO-ECO Csoport írásos hozzájárulásával megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos. Az e-mailben érkező zártkörű személyes hírszolgáltatásnak (SZHSZ), az EURO-ECO Csoporton kívül üzemeltetett honlapokon történő közzététele, publikálása, és az e-mail továbbküldése tilos.

Az EURO-ECO cégcsoport ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Cégcsoportunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából és a technikai jellegű problémákból adódó károkért. Társaságunk honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Ezen internetes oldalak tartalmáért a cégcsoport nem vállal felelősséget.

A cégcsoport fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.